screensize: 
xs
sm
md
lg
Gratis bezorging vanaf €50!
Voor 21:00 besteld op werkdagen, volgende werkdag bezorgd

Over ons

Allesvoordiabetes.nl is onderdeel van OneMed, in Nederland ontstaan uit het warme, innovatieve familiebedrijf Bosman Medische Hulpmiddelen. In 2015 besluit de familie Bosman dat het bedrijf zich beter verder kan ontwikkelen onder de vleugels van OneMed. De familie verkoopt het bedrijf aan de OneMed Group, een Europese distribiteur in 12 landen met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. 

OneMed richt zich op het betaalbaar houden van de gezondheidszorg door het verbeteren van de kwaliteit. Dat betekent dat we niet kiezen voor de goedkoopste hulpmiddelen, maar voor de beste en meest duurzame oplossing. Voor de zorggebruiker, voor de zorg én voor het milieu.

Bij OneMed staat de kwaliteit van leven van onze klanten centraal. Hoe kunnen we hen als hulpmiddelenspecialist optimaal ondersteunen bij de dagelijkse zorg voor hun aandoening? Om hierachter te komen en te verbeteren, gaan we regelmatig in gesprek met zorgverleners, zorgverzekeraars, beroeps- en patiëntverenigingen. Daarnaast onderzoekt een extern bureau op continue basis de klanttevredenheid. Klanten waarderen onze service met een 9 en typeren onze medewerkers als vriendelijk, deskundig en altijd behulpzaam. En daar worden wij weer blij van! Net als van onze langdurige samenwerking met prachtige goede doelen zoals de Bas van de Goor Foundation, Diabetes Fonds, JDRF, de Nederlandse Stomavereniging, Stichting Stomaatje, Stichting Kinderdiabetes en Stichting Kidz en Ko.

Lees meer over OneMed >